ČT uvádí kampaň „Tak určitě", tvůrci jsou Kolečko a Strejc

pondělí, 22. dubna 2024, 11:40 Reklama, Aktuality MediaGuru

Cílem nových spotů od tvůrců Petra Kolečka a Dana Strejce je propagovat pozitivní hodnoty ve sportu. Partnerem kampaně je společnost Kaufland.

Ze spotu „Tak určitě", zdroj: repro ČT

Ze spotu „Tak určitě", zdroj: repro ČT

Čtyři spoty, jejichž příběhy se odehrávají v hokejovém prostředí, vytvořil kreativní tým okolo scénáristy Petra Kolečka a producenta Dana Strejce. Spojuje je hláška „Tak určitě", spoty se objeví na obrazovkách České televize (ČT1, ČT sport, ČT:D) od 22. dubna do 26. května. Jejich cílem je propagovat pozitivní hodnoty ve sportu. Partnerem kampaně je společnost Kaufland. Ve spotech se v rolích hlavních hrdinů objevují především mladí sportovci.

Čtyři minipříběhy zdůrazňují témata spojená s českým hokejem, jako jsou fair play, boj proti předsudkům, všestrannost nebo spolupráce rodičů a trenérů na rozvoji malých sportovců.

„Naše příběhy se sice odehrávají v hokejovém prostředí, ale zaměřují se na obecnější hodnoty, které se týkají každého sportu. A vlastně celé české společnosti," uvedl generální ředitel ČT Jan Souček

Hlavní autorskou dvojicí je scénárista Petr Kolečko, režisér Vladimír Skórka a producent Dan Strejc. Stojí i za onlinovým seriálem z hokejové prostředí Lajna. Petr Kolečko spolupracoval i na seriálech ze sportovního prostředí Okresní přebor nebo Vyšehrad. „Vždy mě bavilo hledat paralely mezi sportovním a běžným prostředím. Většinou jsem je používal ve svých projektech - snad - vtipně a s nadhledem," uvedl Petr Kolečko

Zdroj: Česká televize

Zdroj: Česká televize

Zdroj: Česká televize

Společnost Kaufland patří dlouhodobě k největším partnerům českého hokeje, podporuje ho napříč kategoriemi od mládeže, univerzitního hokeje, parahokeje, ženského hokeje až po mužskou reprezentaci. „Uvědomujeme si, že pro zdravě fungující hokejové prostředí je důležité nejen zajistit dobré materiální a finanční podmínky, ale je nutné podpořit i hodnotovou výchovu sportovců," uvedla jednatelka společnosti Kaufland Klára Beňačková.

-mav-